Çalışma Alanlarında Yüksek Verim Sağlamak



 ÇALIŞMA ALANLARINDA YÜKSEK VERİM SAĞLAMAK

             Birçoğumuza çalışmak için masanın başına oturmak ve çalışma gücünü kendinde bulmak zor gelebilir. Fakat çalışma alanlarında kendimize uygun ortamı sağlamak ve küçük dokunuşlarla orayı en sevdiğimiz yer haline getirebilmek oldukça kolay.

              Çalışma alanlarımızı zevkimize göre tasarlarken dikkat dağınıklığına sebep olan unsurları ortadan kaldırmak doğru bir seçim olacaktır. Buna ilk olarak ihtiyacımızı karşılayacak bir kitaplık seçmekle başlayabiliriz. Çalışma alanında zevkimize uygun seçimler ile birlikte ergonomik açıdan kendimize en uygun mobilyaları seçmek ve onları doku, renk, malzeme gibi açılardan değerlendirmek de oldukça önemlidir. Çalıştığımız ortamda ahşap dokular kullanmak ortamı daha sıcak bir mekân haline getirebilir. Seçeceğimiz sandalye ise bizi hem fiziksel açıdan hem de psikolojik açıdan rahat ettirebilmelidir. Aynı zamanda odanın rengi, masanın konumu ve aydınlatma gibi etmenler çalışma verimini artıracak unsurlardandır.

              Son olarak sizi motive eden notlardan oluşan bir pano, motivasyon cümlesi içeren bir çerçeve birazda bitkilerle çalışma ortamınız hazır. Unutmayın çalışma veriminiz çalışma alanlarınızla doğrudan ilişkilidir.

Oluşturacağın çalışma alanın için seni  dekmanya.com’a bekliyoruz!





Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Lambader Aydınlatma Fikirleri

Balkon Sefası İçin Dekorasyon Önerileri

Home&Ofis İçin Öneriler