Balkon Sefası İçin Dekorasyon Önerileri

Muhteşemdir yaz akşamları, hele sırtınızı sandalyenize yaslayıp gök kubbeyi aldıysanız karşınıza, düş yorgunu olursunuz gün ağarana kadar.  Geniş balkonlar için ahşap masa sandalyeler kullanabilirken, daha sevimli küçük balkonlar için konsept masa ve sandalyelerle  akşam yemeklerini daha keyifli bir hale getirebilirsiniz. Balkona kuracağınız salıncak ya da hamak sizi ve çocuklarınızı eğlendirecektir.

Balkon Dekorasyonu


 Benim balkonum bu kadar geniş değil diyenleri duyar gibiyim. Üzülmeyin, öncelikle zemine sereceğiniz bir halı veya kilim balkonunuzu olduğundan geniş gösterecektir. Diğer yandan yer minderlerini tercih ederek konforunuzdan ödün vermezsiniz. Ahşap paletler üzerine kullanacağınız minderlerle rahat bir sedire sahip olacaksınız. Aynı şekilde sizler de birkaç renkli puf ekleyerek fazladan oturma alanı oluşturabilirsiniz.

Gelelim en önemli dekorasyon objelerine, tabi ki saksı ve yastıklar... Günün yorgunluğunu atarken yumuşak yastıklarınıza yaslanın, tomurcuklanan çiçeklerinizi izlerken bir yudum kahvenizden alın ve yazın tadını çıkarın.

 Dekorasyon için kullanacağınız tüm ürünleri Dekmanya'da adresinde bulabilirsiniz


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Lambader Aydınlatma Fikirleri

Home&Ofis İçin Öneriler