Yeni Ev Dizeceklere Salon Önerileri

Corona virüs sebebiyle evlere çekildiğimiz şu dönemde evde oluşturduğumuz canlı ve yeşil yaşam alanları evde kalmayı biraz daha kolaylaştırıyor. Kitap okuyacağımız, film izleyeceğimiz ve sevdiklerimizi ağırlayacağımız salon koltuklarımızın konforu ve işlevselliği biraz daha önem kazandı diyebiliriz.

Bu konuda yeni evlenenler veya evini yenileyecek olanlar biraz daha şanslı görünüyor. Salonunuzda kullanacağınız sarı bir köşe koltuk mobilyalarınıza da canlılık katacaktır. Aynı şekilde geniş raflı bir kitaplık hayallerinizdeki kütüphane için iyi bir adım olabilir. Siz de loş ışıkta oturmayı sevenlerdenseniz salonunuz için seçeceğiniz bir lambader salonunuzun havasını değiştirebilirsiniz.


Koltuk, berjer, kitaplık, halı derken salonunuzu döşediniz ve hala boş gibi geliyorsa sıra aksesuarlarda demektir. Duvarlarınızı dolduracak ve her an görebileceğiniz büyük bir duvar saatiyle başlayabilirsiniz. Saati pek sevmem diyorsanız büyük renkli tablolar veya çoklu minimal tablolar da iyi bir alternatif olabilir. Yine de en vazgeçilmezimiz olan fotoğraf çerçevesini de unutmayın. Sevdiklerinizin size gülümsemesi kendinizi her zaman daha iyi hissettirir.

Tüm bu ürünler için Dekmanya adresini ziyaret edebilirsiniz.


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Lambader Aydınlatma Fikirleri

Balkon Sefası İçin Dekorasyon Önerileri

Home&Ofis İçin Öneriler